Om foreningen / Foreningen / BestyrelsenOversigt over bestyrelsen i Dansk - Indisk Børnehjælp, maj 2017.

Bestyrelsen i Dansk - Indisk Børnehjælp

             


 

 

 

Tine Elisabeth Larsen

Formand, Indiens- og marketingkoordinator
Tine er bl.a. Cand.theol, forfatter m.m. I 1997 tog hun til Indien og underviste på en pigekostskole. Efterfølgende rejste hun rundt i landet og da hun vendte hjem tog hun initiativ til at oprette foreningen Dansk - Indisk Børnehjælp ud fra mottoet: "Vær i målet - se det for dig - lev det ud". Tine brænder for at formidle viden om Indien og for at motivere til en fælles indsats.

Jette Wogensen

Næstformand, skolesponsoransvarlig m.m.
Jette er uddannet skolelærer, m.m. og var i december 1997 med til det berømte kaffemøde, hvor retningslinjer og ideer til etablering af foreningen Dansk - Indisk Børnehjælp blev udarbejdet. Særligt uddannelse for piger og kvinder har Jettes interesse og siden foreningens begyndelse har Jette haft mange funtioner i bestyrelsen.


 
Dawn Madsen

 

 

 

 

 


Dawn Maldia Madsen

Kasserer
Dawn er uddannet datalog og arbejder hos IBM. Via sit job havde Dawn fornøjelsen af at arbejde i Hyderabad, Indien, i en måned i 2010. Opholdet var for en NGO, der uddannede og fandt arbejde til unge mennesker. Efter hjemkomsten havde Dawn stor lyst til at fortsætte med at hjælpe og helst børn og kvinder. Hun håber at kunne bruge sin baggrund, samt netværk til at fremme interessen for Dansk - Indisk Børnehjælp.

 

Dorthe Dalbæk Jensen

 

 

 

 

 

 

Dorthe Dalbæk Jensen
Sekretær
Dorthe hørte første gang om Dansk - Indisk Børnehjælp i efteråret 2004. Hun har siden 2005 været valgt ind i bestyrelsen. Dorthe har været mange gange i Indien og har besøgt foreningens programmer og samarbejdspartnere adskillige gange. Dorthe er en del af Indiensgruppen. Dorthe brænder for at kunne gøre en forskel for børn og kvinder i Indien og igennem Dansk - Indisk Børnehjælp er dette muligt.

  

Lisbeth Lynggaard-Jørgensen

 

 

 

 

 


Lisbeth Lynggaard-Jørgensen
Frivillig- og kulturbesøgskoordinator
Lisbeth har været tilknyttet foreningen siden maj 2004. Hun kastede sig ud i rollen som foredragsholder og rejseleder med ordene "Jeg bliver aldrig mere klar!". Opgaverne spænder vidt: Marketing, arrangementer, rekruttering af frivillige og kulturbesøgende til Indien m.m. Hun er glad for kontakt til de indiske partnere, foreningens medlemmer og frivillige og brænder for at informere, inspirere og motivere.

Joan Kindberg

Joan Ellingsgaard Kindberg
Sekretariatet

Joan har siden 2016 arbejdet som frivillig i Dansk – Indisk Børnehjælps aktivitetssted SHOP4INDIA. Hun læser Moderne Indien- og Sydasienstudier på Københavns Universitet. Vil gerne gøre en positiv forskel for udsatte eller marginaliserede mennesker og er meget interesseret i at udvide sin horisont omkring NGO arbejde.

Abhilasha

Abhilasha Dixit Mishra
SHOP4INDIA og events

Abhilasha blev frivillig i Dansk - Indisk Børnehjælp i 2016, fordi hun ønskede at bidrage til at styrke piger og kvinder i Indien. Siden har hun været en del af vores internationale team, og deltager både i arbejdet i SHOP4INDIA og i events. Abhilasha kommer fra Nordindien og har en doktorgrad som kemiingeniør.  

Dansk - Indisk Børnehjælp | CVR: 21 90 34 93 | Borups Allé 29 st. tv., 2200 København N  | Tlf.: 61336074 | mail@danskindisk.dk