Støt os / Sponsor / Familiesponsor
Giv en mor muligheder

Bliv familiesponsor

Kvinder, der er alene, enker eller af andre årsager er nødt til at forsørge sig selv og deres familie er udsatte i det indiske samfund. De kan ikke regne med hjælp eller indtægt fra deres mand til at opretholde husholdningen og forsørge deres familie. Det omkringliggende samfund yder ikke automatisk den hjælp de har brug for. 


Siden 2002 har Dansk - Indisk Børnehjælp sammen med vores lokale partnere tilbudt kvinder rentefrie lån til etablering af egen indtægsskabende virksomhed.  Vi kalder dem familiesponsorater og disse gør det muligt for den enkelte kvinde med få midler at etablere sin egen forretning. På den måde sikrer hun familien en stabil indkomst - uden selv at havne i en uprettelig gæld.

Det er en hjælp til kvinden både økonomisk og socialt, som styrker hende og gør det muligt at sikre hendes børn skolegang.

Helt konkret står danske familiesponsorer bag disse lån, som efterfølgende uddeles af Dansk - Indisk Børnehjælps lokale samarbejdspartnere til de udvalgte kvinder. Efter at kvinden har modtaget lånet og etableret egen virksomhed modtager vi yderligere information, som vi sender videre til sponsor.

Kvinderne betaler tilbage på deres lån hver måned til Familiesponsorfonden, som kanaliserer pengene videre til betaling af lokal ekstraundervisning, oplysning, samt øvrige aktiviteter. Familiesponsoratfonden administreres af den lokale partner og Dansk - Indisk Børnehjælp i fællesskab.

Støt en kvindes vej til at skabe bedre rammer for sig selv og sin familie.


Meld dig som familiesponsor* via formularen nedenfor.
 

* Medlemskab af foreningen er en forudsætning for at være sponsor hos Dansk - Indisk Børnehjælp. Medlemskabet dækker administrative udgifter, såsom porto, gebyrer på betalingsopkrævninger m.m.
Dansk - Indisk Børnehjælp
Borups Allé 29 st. tv.
2200 København N
Telefon: 61336074 / 61336074
Fax: 61336074
Cvr: 21 90 34 93
Danske Bank reg. nr. 1551 kontonr. 0006298885
 
 
 
 
 
 
Medlem og familiesponsor
Dansk - Indisk Børnehjælp | CVR: 21 90 34 93 | Borups Allé 29 st. tv., 2200 København N  | Tlf.: 61336074 | mail@danskindisk.dk