Kvindernes Kampdag 2014
Pigerne gik op i konkurrencen med hud og hår, og der blev gået til den for ikke at være den der manglede en stol, når Bollywood-musikken stoppede, og man skulle træde ud af konkurrencen.

Fejring af Indiens Uafhængighedsdag
I dag den 15. august fra kl. 17:00 – 18:30 afholdt vi vores Uafhængighedsdags -konkurrence, mens regnen styrtede ned. Nogle af børnene tegnede og skrev små historier. Andre øvede sig til konkurrencen om, hvem der kan holde den bedste tale.

Lærerens dag
Dr. Radhakrishnan var Indiens første vicepræsident og blev senere valgt til landets anden præsident. Han var oprindelig uddannet lærer og holdt meget af dette arbejde. Det siges om ham, at han forblev lærer hele sit liv trods alle de betydningsfulde embeder, han havde gennem årene.

Ernæringsuge
I vores organisation har vi afholdt ernæringsuge fra 1.- 7. september for at fortælle børnene om vigtigheden af sund mad.

Sportsuge
I vores organisation har vi afholdt sportsuge fra d. 23.- 29. august. Finaledagen er d. 29. august. I ugen afholder vi flere former for konkurrencer og det hele ender på sidste dagen med præmier til vinderne.

Uddeling af skolematerialer 2012
Den 27. juni havde vi uddeling af årets skolematerialer til de sponsorerede børn. Inden da havde vi købt alle børnenes skolematerialer, så hver enkelt kunne få en pakke.

Fejring af Verdensmiljødag

Da vi startede vores daglige skoleprogram mandag d. 4 juni, fortalte vi de studerende, at vi den næste dag ville fejre "Verdensmiljødag". Vi gav de studerende nogle ideer til, hvordan de kunne forberede sig. De fleste studerende forberedte sig til næste dag ved at plante et træ i en potte.

Uddannelsestur 2012
Dette år har vi besluttet os for at besøge Gangaikonda Cholapuram, Poombugar, Trankebar og Velanganni. Vi tager af sted fra vores hjem d. 1. maj kl. fem om morgenen.
 
Forældremøde på ekstraundervisningscentret
SCWCC afholdt den 7. februar forældremøde. Mødet blev afholdt ved ekstraundervisningscentret og startede klokken 17.00. Næsten alle mødrene til de studerende deltog ved dette møde.

Kosttilskud til børnene på ekstraundervisningscentret
Dansk - Indisk Børnehjælp har siden sin oprettelse fokuseret på kost og ernæring sammen med vores samarbejdspartnere i Indien.

Pongalfest hos SCWCC
Pongal betyder høstfest. Pongal bliver fejret over fire dage. Pongal fejres udelukkende af folk fra Tamil Nadu. Pongal starter på den første dag i den tamilske måned Thi.

Vores organisation
Vores organisation Stella Child & Women Carecentre blev oprettet den 17. januar 2006 med det formål at arbejde for særligt pigers skolegang og uddannelse. Siden har vi udvidet vores aktiviteter til familiesponsorater og uddannelse af enker.

Se flere artikler om SCWCC under artikler om piger og kvinders forhold, sundhed, kampagner, samt under volontørartikler.
 
Dansk - Indisk Børnehjælp | CVR: 21 90 34 93 | Borups Allé 29 st. tv., 2200 København N  | Tlf.: 61336074 | mail@danskindisk.dk