Glæden ved at plante og høste
Dansk – Indisk Børnehjælp oprettede i august 2014 sammen med vores partner WCDS i Tamil Nadu en skolekøkkenhave, hvor børnene i det tilknyttede ekstraundervisnings-center lærer om økologisk landbrug.

'Fødslen af en pige er - akkurat som en drengefødsel - en kilde til glæde og fejring. I deres liv har begge køn krav på respekt og at deres rettigheder efterkommes.' Læs here mere om, hvordan WCDS i 2014 fejrede pigernes dag: National Girl Child Day.

Halvårlig rapport fra WCDS januar - juni 2013
Der er på nuværende tidspunkt 12 børn i børnehaven, som har åbent dagligt mellem kl. 8.30 og 16.00. Børnene får serveret mælk og bananer, middagsmad, og om eftermiddagen får de æg for at forbedre deres ernæringstilstand.

Flere muligheder til landsbykvinder
I april 2013 begyndte vores samarbejdspartner WCDS i Kalambur, Tamil Nadu, på et nyt projekt til uddannelse af landsbykvinder. 

Uddeling af skolematerialer 2012
Igen i år har vi uddelt skolematerialer til alle de sponsorerede skolebørn i vores område. Overrækkelsen fandt sted på DIEC, vores uddannelsescenter i Kalambur.

Uddannelsestur 2012

Hvert år tager vores organisation de sponsorerede skolebørn med på en uddannelsestur. I år, d. 7. maj, tog vi så af sted igen. På denne uddannelsestur deltog 60 studerende fra landsbyerne Kalambur, Enduvambadi, Mukkurumbai og Eluppakunam.

Kosttilskud til børnene på ekstraundervisningscentret i Kalambur
Dansk - Indisk Børnehjælp har siden sin oprettelse fokuseret på kost og ernæring sammen med vores samarbejdspartnere i Indien.

Uden mad og drikke
I 2004 slog organisationen WCDS dørene op til børnehaven Danish Indian Kindergarten i byen Kalambur i Tamil Nadu. Formålet med at oprette en børnehave, var at give nogle børn bl.a. støttet via børnehavesponsorer en god start med omsorg og mad.

Jeg besøgte en lille børnehave og nu skal den udvides!
For nogle år siden var jeg så heldig at få mulighed for i kort tid at bo og arbejde i en lille børnehave i Kalambur. Kalambur er en lille by i delstaten Tamil Nadu i Indien og børnehaven jeg besøgte er et af de programmer der finansieres af Dansk – Indisk Børnehjælp.

Se flere artikler om WCDS under artikler om piger og kvinders forhold, sundhed, kampagner, samt under volontørartikler
Dansk - Indisk Børnehjælp | CVR: 21 90 34 93 | Borups Allé 29 st. tv., 2200 København N  | Tlf.: 61336074 | mail@danskindisk.dk