Fra børnehjemspige til højtuddannet kvinde
I det tidlige forår 1999 blev dørene slået op til Dansk – Indisk Børnehjælps nyetablerede børnehjem i den lille by Arni i den sydindiske delstat Tamil Nadu. De opslåede døre ledte ind til det, der i fremtiden skulle danne rammerne for mange pigers børne- og ungdomsliv: 

Indtryk fra workshoppen i Jaipur juni 2012

Vi deltog i workshoppen i Jaipur og det var en stor oplevelse for os. Vi blev bl.a. sat i forskellige grupper, hvor vi skulle fortælle om os selv og deltage i diskussioner. Togturen til Rajasthan var vores første store togtur og vi lagde mærke til, at der på mange områder er stor forskel mellem Tamil Nadu og Rajasthan.

Nyt fra børnehjemmet januar - juni 2012
I januar fejrede vi Diwali og børnene fik nyt tøj. Det er de altid glade for. Vi havde også et langt og godt besøg af Tine og Lisbeth. I december gik byggeriet i gang med det nye hus til brændet. Huset er til stor nytte for os. 
 

Se flere artikler om WEEDS under artikler om piger og kvinders forhold, sundhed, kampagner, samt under volontørartikler. 
Dansk - Indisk Børnehjælp | CVR: 21 90 34 93 | Borups Allé 29 st. tv., 2200 København N  | Tlf.: 61336074 | mail@danskindisk.dk