Støt / Sponsor / Støt en pige i børnehaveStøt en pige i børnehave

Bliv børnehavesponsor
 
For 140 kr. om måneden kan du blive børnehavesponsor.

I byen Kalambur har Dansk - Indisk Børnehjælp og vores lokale samarbejdspartner WCDS siden 2004 drevet en børnehave.

Tanken er opstået, fordi pasningen af de mindste forhindrer mødre og ældre søskende i hhv. at tage arbejde og gå i skole.

Børnehaven er mere en form for pasningssted og forskole, hvor børnene får børnene omsorg, ernæringsrigtig mad (hvilket ikke er en selvfølge i hjemmene) og en introduktion til den efterfølgende skolegang.

Denne løsning er en succes blandt de berørte familier, da mødre og ældre søskende nu kan tage på arbejde og i skole velvidende at de mindste er i trygge hænder.

Når du bliver sponsor skal du også være medlem af Dansk - Indisk Børnehjælp. Medlemskabet dækker foreningens administrative udgifter m.m.

Alle sponsoratopkrævninger bliver foretaget via BetalingsService. Det koster foreningen mindre end hvis vi skulle sende et girokort ud.

Kunne du tænke dig at støtte et barn, så udfyld venligst formularen nedenfor. Husk at du kan trække dit sponsorat fra i skat. Du kan hente blanketten her.

Når vi har modtaget din indbetaling vil du efterfølgende få et brev med informationer om det barn, du nu er blevet sponsor for.

Tak for støtten.
 
 
 
 
 
 
 
Medlem og børnehavesponsor
Dansk - Indisk Børnehjælp | CVR: 21 90 34 93 | Borups Allé 29 st. tv., 2200 København N  | Tlf.: 61336074 | mail@danskindisk.dk