Indien / Kulturbesøg / Partnere / CECOWOR
CECOWOR

Anbefalet ophold:  Gerne minimum 4 uger.

Logi: Som gæst bor man enten hos CECOWOR i Gingee eller på Valhalla, som ligger 12 km. uden for Gingee. Stedet sørger for mad og der vil være toilet og bad. Lokale frivillige eller en ansat hos CECOWOR vil hjælpe den frivillige.

Beskæftigelses områder: CECOWOR har et børnehjem for drenge inde i byen Arni, hvor også hovedkontoret holder til. Derudover arbejder organisationen meget med rettigheder - primært rettet mod oplysning til fattige, lavkastefolk, sigøjnere og andre udsatte grupper såsom piger og kvinder.

Derudover driver CECOWOR skolen Dream Child School nær landsbyen Aniladi et stykke udenfor Gingee. Her er det muligt at deltage i undervisningen, hvor organisationen har et udtrykt ønske om at finde alternativer til den tidligere så udbredte fysiske afstraffelse af eleverne, idet dette nu er forbudt ved lov.

Kvalifikationer: Der er ikke specielle faglige krav, men CECOWOR forventer at den frivillige møder med et åbent sind og er tilpasningsdygtig til et liv, som er meget anderledes end det man kender fra ens eget liv, herunder livsstil og kultur. De forventer, at besøgende udviser entusiasme og initiativ, så man kan tilpasse sig det nye liv, der foregår her og at man tager ansvar for at følge de aftalte retningslinjer.

Det er desuden vigtigt at være villig til at deltage i diskussioner og være med til at løse konflikter, når de opstår.

Såfremt man har særlige kvalifikationer indenfor f.eks. sundhed, miljø, landbrug, genbrug eller indenfor for fundraising vil der være mulighed for at fokusere på disse i et aftalt forløb med CECOWOR.

For frivillige, som er i gang med en faglig uddannelse er der mulighed for at opnå erfaringer. Det er målet, at opholdet har et særlig fokus, og derfor vil opgaverne blive sat sammen i et samspil mellem den studerende, uddannelsesens krav, CECOWOR og Dansk - Indisk Børnehjælp.

Det er af stor betydning at informere CECOWOR om rejseplaner, tider og holde sig i kontakt med stedet på forhånd både inden ankomst og undervejs på opholdet.

CECOWOR forventer at de instruktioner og regler som gives på stedet for at sikre at man får et godt, sikkert ophold med mulighed for at få et lærerigt ophold, også følges af den frivillige.

Områder og transport:
CECOWORs aktiviteter spreder sig over hovedkontoret centralt i Gingee og skolen ved Aniladi, samt en række aktiviteter i et stort lokalområde.

Dagligdag:
Den frivillige følger det aftalte program. Weekenden er fri, og der findes muligheder for at besøge seværdigheder og deltage i udflugter eller deltage i arrangementer.

 

 
Dansk - Indisk Børnehjælp | CVR: 21 90 34 93 | Borups Allé 29 st. tv., 2200 København N  | Tlf.: 61336074 | mail@danskindisk.dk