Indien / Kulturbesøg / Artikler / CECOWOR artikler 
Læs mere om organisationen Centre for Coordination of voluntary Works and Research og de ansattes arbejde for de udsatte grupper børn, kvinder og kasteløse.
Den sidste tid hos CECOWORDen sidste tid hos CECOWOR
I vores sidste tid hos CECOWOR har vi oplevet Indien fra sin allermest indiske side: Helt uforudsigelig og slet ikke som vi regnede med. Den 17. april sluttede skoleåret, og efter en lille påskeferie var det meningen, at vi skulle bruge de sidste to uger her på at undervise i ”special class”. 
Personerne omkring Dream Vision SchoolPersonerne omkring Dream Vision School
I løbet af vores tid i Indien har vi mødt mange forskellige og spændende personligheder. Her vil vi fortælle lidt om dem, som omgiver os i dagligdagen på Dream Vision School, i byen Aniladi nær Gingee.
Dagligdagen på Dream Vision SchoolDagligdagen på Dream Vision School
Her er lidt praktiske informationer om, hvordan vores dagligdag på Dream Vision school har været. Vi bor i en lille ”lejlighed” på 1. sal med et soveværelse med to senge, klædeskab og håndvask, et kontor med et skrivebord og et badeværelse med træk-og-slip-toilet, vask og bruser med koldt vand. ed.
Skraldedag på Dream Vision SchoolSkraldedag på Dream Vision School
Fredag i sidste uge sluttede undervisningen for de store elever en time før sædvanligt. Denne sidste time var nemlig dedikeret til praktisk arbejde på skolen. På Dream Vision School har man mange principper omkring det at tage ansvar for det sted, man opholder sig til hverdag. 
Eksamener på Dream Vision SchoolEksamener på Dream Vision School
Skoleåret på Dream Vision School lakker mod enden. Det danske forår svarer til den indiske sommer, og derfor holder man her sommerferie fra midten af april til starten af juni. Men før eleverne når helt dertil, skal årets sidste programpunkt, de årlige eksamener, overstås.
På skoleudflugtPå skoleudflugt
Sidste lørdag var vi så heldige at komme med fjerde til syvende klasse på Dream Vision School på skoleudflugt. Det var en rigtig stor dag, som eleverne så frem til hele ugen.
Begivenheden startede allerede fredag aften, da alle eleverne skulle sove på skolen, så vi kunne køre tidligt lørdag morgen.
Dream Vision SchoolDream Vision School
Vi har nu været på Dream Vision School i to uger, og vi er faldet helt ind i dagligdagen her. Dream Vision School er en privatskole, som er grundlagt af organisationen CECOWOR. Her er børn fra både høj- og lavkaste men fælles er, at børnene kommer fra små landsbyer, hvor der normalt ikke er privatskoler 
Mette Kathrine og Trine i Indien”Øhh. Yes Yes. No... What?!” 2010
Alt i Indien er ekstremt - man bevæger sig konstant fra den ene yderlighed til den anden. Fra høj solskin til det ondeste uvejr. Fra den sødeste dessert til den stærkeste chiliret. Fra de ødeste jordveje til den altoverdøvende bytrafik.
Mette Kathrine og Trine hos CECOWORCECOWOR 2010
Susai Raj er manden bag det hele. Han overtog organisationen for cirka 20 år siden. Derefter har han arbejdet sig frem mod at gøre CECOWOR til en meget respekteret og velkendt organisation.
Mette Kathrine og Trine hos CECOWOR
Fra Gingee til Aniladi 2010
Fra Gingee til skolen er der 12 kilometer. Det vil sige, at det tager 1,5 time i bus. For i Indien tager alting bare lidt længere tid, end man lige regner med. Med Johns ord ”yeah we run on Indian time”!
Dansk - Indisk Børnehjælp | CVR: 21 90 34 93 | Borups Allé 29 st. tv., 2200 København N  | Tlf.: 61336074 | mail@danskindisk.dk