Deltag / Derfor er vi medDerfor er vi med

Derfor er vi med i Dansk - Indisk Børnehjælp

At være med i Dansk - Indisk Børnehjælp er givende og din indsats er med til at gøre en stor forskel for de mennesker som Dansk - Indisk Børnehjælp hjælper. Du arbejder sammen med andre og deltager i møder, seminarer, events og andre aktiviteter. Som du kan læse af nedenstående historier, er det også det hyggelige samvær med andre der betyder noget. Har du lyst til at være med? Se mere her
 
Derfor er jeg med i Dansk - Indisk Børnehjælp

Skønt at være med i Dansk - Indisk Børnehjælps arbejde
Jeg har støttet foreningen fra sidelinjen gennem en længere årrække efter at være stødt på dem på en Kulturnat for mange år siden - allerede den gang var det tydeligt, hvor engagerede foreningens medlemmer og drivkræfter var, og hvor stort et arbejde de præsterer i Indien for børnehjemmets piger. Jeg har det sidste halve år også været med som frivillig i foreningens aktiviteter og opstart af de nye lokaler på Borups Allé og kan ikke huske, hvornår jeg sidst har lavet noget, der er så givende og positivt. Og som vitterlig gør en forskel!
Lis ØllgaardVær i målet, se det for dig, lev det ud

Jeg er med i Dansk - Indisk Børnehjælp fordi jeg er en del af et fantastisk team, hvor mange mennesker arbejder sammen om en fælles sag, til gavn for endnu flere.
Det er inspirerende, udfordrende, og det får mit hjerte til at juble. Dansk - Indisk Børnehjælp er en rugekasse og legeplads for alle mulige fantastiske ideer om at gøre verden til et endnu bedre sted.

Foreningens motto er: 'Vær i målet, se det for dig, lev det ud'. Det er en måde at anskue tilværelsen på, en måde at arbejde på og ikke mindst en måde at leve på, som jeg helt kan tilslutte mig.
Tine

Derfor er vi med i Dansk - Indisk Børnehjælp

Jeg er med i Dansk - Indisk Børnehjælp fordi jeg mener at det er vigtigt at give noget tilbage til verden. Jeg har været så heldig at få en uddannelse og ved hvor meget det har ændret mit liv. Jeg vil gerne gøre mit til at andre også kan få et hjem (familie) og en uddannelse som kan være med til at forbedre deres vilkår. Jeg håber, at det bliver starten på en positiv spiral.
Dawn
 
 
Volunteering is remarkably rewarding
Being part of a group of volunteers working for the SHOP4INDIA has many benefits. Helping to make a world a better place. Just a little bit at the time. Giving chance for better life to girls and women born in harsh conditions depriving them of chance for a decent life.
Working here give me an opportunity to meet women in various stages of their lives and different backgrounds and experiences, but willing to donate their free time for benefit of somebody else. For me as a foreigner this is still very interesting encounter.
Volunteering is remarkably rewarding.
Irena
 


Jeg måtte gøre noget og det nytter!
En gåtur igennem Bangalores gader en tidlig morgen eller sen eftermiddag – gjorde noget ved mig. Lyde og lugte og mennesker i alle aldre, køn og tilstande mødte mig med et overflødighedshorn af storhed, venlighed, som lyste ud af de smilende og varme øjne og et sceneri af regnbuens farver fra sari til sari; men også med en brutalitet og magtesløshed fra gadens fattige, beskidte og sultne drenge og piger gjorde noget ved mig. Opholdet i Inden forandrede mig og satte en bevægelse i gang i mig: Jeg havde ikke noget valg, jeg var nødt til at involvere mig:- ja, gøre noget. Jeg kunne ikke bare se til og lade som om intet var hændt. Derfor, da jeg kom hjem fra Indien, gik jeg, aktivt ind foreningen Dansk - Indisk Børnehjælp. Her er højt til loftet, et hjertevarmt engagement, en vilje, dygtighed og en stor lyst til at gøre noget. I Dansk -Indisk Børnehjælp forbliver ord ikke kun ord – her bliver ord forvandlet til synlig og mærkbar handling. I kraft af det arbejde som Dansk - Indisk Børnehjælp gør, så får indiske børn og deres familier bedre levevilkår, læge- og tandlægehjælp, skolegang og videreuddannelse. Vilkår og omstændigheder, som har været en selvfølge for mig, men langt fra er det for Indiske børn og familier. Derfor er jeg med – fordi jeg måtte gøre noget og det nytter.
Hanne
 
Derfor er jeg med i Dansk - Indisk Børnehjælp

Det er noget af det mest givende jeg længe har gjort
Da jeg allerede for mange år siden tabte mit hjerte til Indien og specielt Indiens børn, blev jeg meget glad da jeg fandt Dansk - Indisk Børnehjælp i Ahorngade, lige rundt om hjørnet hvor jeg bor.
Her blev købt mange gaver i form af legetøj, børnetøj og smart dametøj til min datter, såvel som jeg donerede det tøj, sko og støvler som jeg ikke selv længere brugte.
De frivillige i butikken var altid søde og smilende, og jeg blev altid i godt humør når jeg havde været dernede.
Da jeg gik på pension tidligere i år, og fandt ud af at butikken var flyttet til nye lyse og dejlige lokaler på Borups Allé, meldte jeg mig som frivillig. Det er noget af det mest givende jeg længe har gjort. Søde kunder der finder vej til butikken, og de dejligste kollegaer man kan tænke sig. Samtidig glæder det mig at vide at al overskud går til nogle dejlige piger og kvinder i Indien, der virkelig har brug for al den hjælp vi kan give.
Charlotte
 
 
Derfor er jeg frivillig hos Dansk - Indisk Børnehjælp

Volunteering is a win-win service
It has a positive impact on community and at the same time gives a sense of achievement and new experiences to oneself. Sometimes when we get locked into the "rat-race" of life, volunteering acts as a perfect vehicle to escape into the goodness of life and the joy of giving.

So far for me it has been a short but very joyful and satisfying journey at the organization. I met a diverse range of people from all walks of life and experienced how wonderfully people join hands, work hard, make and execute plans for a noble cause and for sure celebrate successes. Best part, there's nothing called failure as its a soulful decision to work for community at one's own accord. Volunteering here is all the more special because it gives me an opportunity to work for my countrymen even while being miles away from them. Nothing matches the sense of satisfaction of helping others and having an impact on people's wellbeing, however small it might be.

We sometimes take for granted the society we live in. What better way to connect with the community and give a little back 
Abhilasha
Dansk - Indisk Børnehjælp | CVR: 21 90 34 93 | Borups Allé 29 st. tv., 2200 København N  | Tlf.: 61336074 | mail@danskindisk.dk