Deltag / Foredrag
Foredrag om Indien

Bestil foredrag om Indien

Har din skole, bibliotek, kirke eller foredragssted behov for spændende foredrag med engagerede og inspirerende foredragsholdere? Så har Dansk - Indisk Børnehjælp flere gode foredragstilbud.

Siden etableringen har Dansk - Indisk Børnehjælp afholdt  foredrag i kirker, skoler, foredragsklubber, væresteder, ungdomsskoler, højskoler m.m. Foredragene er med til at skabe opmærksomhed om foreningen, vores arbejde og forholdene i Indien m.m.

Vi holder foredrag om bl.a.: Forholdene for piger og kvinder, ulandsarbejde, religioner, politiske forhold, globalisering, rejser rundt i Indien, kulturmøder, dansk indisk historie, det uønskede køn, sundhedsarbejde, indisk kultur, skolesystemet, det frivillige arbejde, motivation af frivillige, og selvfølgelig historien om Dansk - Indisk Børnehjælps tilblivelse, og hvordan det er muligt at skabe forandringer.

Alle foredragene er ledsaget af PowerPoint præsentation med skønne billeder og forskellige rekvisitter.

Tine Elisabeth Larsen

Foredrag med Tine Elisabeth Larsen

Se mere om foredrag på Tine Elisabeth Larsens hjemmeside.

Foredrag med Dansk - Indisk Børnehjælp

Jette Wogensen
Som næstformand, foredragsholder og koordinator for skolesponsorater ved Jette, der er uddannet lærer, utrolig meget om Indien, Dansk - Indisk Børnehjælps arbejde og ikke mindst forholdene for piger og kvinder mht. uddannelse. Oplev Indien via hendes spændende beretninger og billeder - kontakt mail@danskindisk.dk

 

Foredrag med Dansk - Indisk Børnehjælp

Lisbeth Lynggaard-Jørgensen
Bestyrelsesmedlem, foredragsholder og frivilligkoordinator, som brænder for at formidle sin viden om Indien, indisk kultur, religion og traditioner, samt ikke mindst Dansk - Indisk Børnehjælps arbejde til andre. Hvis du f.eks. gik glip af besøget fra børnehjemmet i 2014 - så kontakt Lisbeth på mail@danskindisk.dk for en levende præsentation i ord og billeder.

 

Foredrag med Dansk - Indisk Børnehjælp

Anne Cecilie Juul Johansen og Stine Johanne Adelskov

I 2014 deltog Anne Cecilie og Stine i hverdagen hos først børnehjemmet i Arni og dernæst i Dream Vision School hos CECOWOR i Gingee. Læs om deres oplevelser under artikler for hhv. børnehjemmet og Dream Vision School. Kunne du tænke dig at høre mere gennem et foredrag, er du velkommen til at skrive til mail@danskindisk.dkSe under kalender hvornår det næste foredrag finder sted. 

Dansk - Indisk Børnehjælp | CVR: 21 90 34 93 | Borups Allé 29 st. tv., 2200 København N  | Tlf.: 61336074 | mail@danskindisk.dk