Indien / Kulturbesøg
Bliv volontør hos Dansk - Indisk Børnehjælp

Tag på kulturbesøg

Rejs ud. Bliv klogere på en anden kultur – og ikke mindst dig selv – i mødet med dagligdagen hos en af Dansk – Indisk Børnehjælps lokale partnere.

I Indien foregår mange ting på en helt anden måde end i Danmark. Derfor er det vigtigt at forholde sig nysgerrigt og respektfuldt. Det gør du bl.a. ved at lytte og lære baggrunden for rutiner og traditioner – frem for at belære folk om Vestens fortræffeligheder og svar – at spørge ind til lokal praksis.

At rejse til Indien på et kulturbesøg giver mulighed for at opleve indernes gæstfrihed, farverige kultur og det smukke ved at leve i nuet. Samfundet består af enorme kontraster mellem rig og fattig, by og land, stilhed og hektisk trafik.

Dertil kommer forskellen til det danske samfund, hvor vi som individer står overfor en række personlige valg. Disse valg mht. uddannelse, arbejde, giftemål etc. er andre steder i verden, bl.a. Indien, ikke nødvendigvis et personligt valg, men et resultat af traditioner, normer og familiehensyn.

Dette gælder i mange tilfælde også dig som besøgende i Indien og er noget du skal være opmærksom på.

Du kan ikke undgå at blive fascineret af de flotte templer, de smukke landskaber, hellige køer, pilgrimme, de konstant dyttende biler, og den altid smilende befolkning.

Bliv en del en af dagligdagen hos en indisk familie, en institution, en NGO – en helt anderledes måde at leve på.

Er du interesseret i at besøge vores partnere?
Se hvem du kan besøge
Se retningslinier
Læs artikler fra tidligere rejsende

Dansk - Indisk Børnehjælp | CVR: 21 90 34 93 | Borups Allé 29 st. tv., 2200 København N  | Tlf.: 61336074 | mail@danskindisk.dk