Støt uddeling af fødevarer til udsatte daglejere

1 madpose koster 50 kr.Situationen for de fattige daglejere i Indien er katastrofal og uoverskuelig. På grund af COVID-19 situationen kan de ikke komme på arbejde og får dermed ingen løn og dermed har de heller ikke penge til fødevarer.

Derfor har vores samarbejdspartner WEEDS i Tamil Nadu sørget for uddeling af madposer til berørte familier i lokalområdet. Hver familie har fået en pose med ris, dhal og flere forskelige grøntsager der rækker op til 14 dage.
Der er hårdt brug for mere hjælp bl.a. hos WCDS, hvor familiesponsoratkvinderne også har svært ved at få den daglige økonomi til at løbe rundt.

Med din støtte til dette projekt kan hjælpen nå ud til flere udsatte familier, som så får udleveret madposer: 1 madpose til 1 familie koster 50 kr.
Indbetal dit beløb til MobilePay 74198 eller overfør til vores konto: Reg. nr. 1551 kontonr. 6298885. Mrk. 'madposer'. Husk du kan få fradrag for dine donationer.

Udfylde venligst formularen nedenfor.Giv 1 madpose og støt en indisk familie.Hvis du ønsker fradrag for din donation, og vi ikke har dit CPR nr. så skriv det venligst i beskedfeltet.Tusind tak for din støtte