Indien / Kulturbesøg / Partnere / Prayatn
Volontør hos Dansk - Indisk Børnehjælp

Prayatn

Prayatn er en NGO græsrodsorganisation, etableret i 1992, med det formål at hjælpe udsatte grupper med at håndtere og forandre samfundsskabt uretfærdighed og ulighed. De har fokus på uddannelse, kønsproblematikker, sundhed, levevilkår samt udvikling og styrkelse af institutioner og lokalt selvstyre.

Anbefalet ophold: 4-5 mrd.

Logi: De studerende bor på separate møblerede værelser med tilhørende toiletfaciliteter. I opholdet er inkluderet te, morgenmad, frokost og aftensmad.

Beskæftigelsesområder: Ophold hos Prayatn egner sig særligt godt til studerende inden for socialfaglige områder. Der er således mulighed for at tage et praktikophold hos Prayatn. Som praktikant inddrages man i det lokale arbejde med de forskellige programmer og interagere direkte med målgrupperne. Der er mulighed for at deltage i processen med at udvikle de lokale institutioner.

Når den studerende har opnået et indledende kendskab til organisationens arbejde, er der mulighed for selvstændige opgaver, f.eks. i form af undersøgelser og dokumentation, som udføres under professionel supervision.

Der er også mulighed for at beskæftige sig med skriftligt arbejde: Skriftlig dokumentation i form af refleksion over egne erfaringer, som stiles til organisationen, samt arbejde med udviklingen af de forskellige programmers dokumenter. Dette giver mulighed for indsigt i de lokale betingelser samt i de interventioner, der foretages af Prayatn for at forbedre disse.

Kvalifikationer f.eks.: Gode engelskkundskaber. Gode IT-kundskaber.

Område og transport: Prayatn har til huse i Jaipur, i delstaten Rajasthan. Alt efter behov og kvalifikationer er man enten i Jaipur eller i andre områder af Rajasthan.

Dansk - Indisk Børnehjælp | CVR: 21 90 34 93 | Borups Allé 29 st. tv., 2200 København N  | Tlf.: 61336074 | mail@danskindisk.dk