Indien / Kulturbesøg / Artikler / Sahara WCH artikler 
Her kan du læse beretninger fra de af vores volontører, der har besøgt Sahara WCH i Delhi. Artiklerne giver et indblik i hverdagen, som den udspiller sig for de kvinder og børn, der bor på hjemmet. 
Et skolebarn hos WCH leger med LEGO

Psykologistuderende og LEGO hos WCH
Der kom 40 psykologi studerende på en gang. Det var mange, men vi havde forberedt os godt og gjort klar til så mange.
Da jeg for nylig var i Danmark, søgte jeg Lego om en donation til WCH. Jeg fik ca. 10 kg. Lego, som jeg tog med tilbage til Indien.

Lone Riff til Holi fest hos WCH Holi og besøg hos WCH
Jeg sender nogle billeder fra Holi (en hindufestival, som også bliver kaldt farvernes fest, hvor folk kaster farvet pulver på hinanden for at markere at foråret nu kommer), samt et brev fra min veninde, som har været på besøg og var med mig hos WCH.
Børnene hos WCHRejser, besøg og WCH
.. min datter blev yderligere en uge. I den uge var hun med hos WCH et par gange. Hun fik mange oplevelser med sig og svar på mange spørgsmål. Vi fik også lært de små i vuggestuen "først den ene vej og så den anden vej". Vi fik taget nogle gode billeder som jeg sender til jer.
Lone Riff sender billeder og nytårshilsen fra WCHNytårshilsen med tegninger fra WCH
Jeg lovede at sende nogle billeder af det seneste arbejde med børnene. Næste måned og 3 uger af februar holder jeg ferie, så det varer nok lidt inden I hører fra mig igen.
Rigtig godt nytår til jer.
Skolebørn hos WCHKroppen - en temaopgave for skolebørnene
Så er der lidt nyheder fra den lille skole på WCH. Først vil jeg fortælle jer, at det er rigtig hyggeligt at være sammen med børnene. Vi er ved at kende hinanden rigtig godt og trods sprogbarrieren, synes jeg, at det går godt. De fleste af børnene kommer hver dag.
Dreng i WCHs lille skoleWCH Delhi - alle kan da bruge en saks?
Jeg fik købt nogle små sakse (tømte faktisk forretningen for alle de små sakse de havde) så de alle kunne klippe deres eget tal ud. Det viste sig, at ud af de 19 børn der var i skole den dag, var der 4 der kunne klippe med en saks. Jeg var chokeret!
Børnene med flag på Independence Day
Independence Day hos WCH
Lone Riff er i Delhi fra juli 2011 sammen med sin mand, der er udstationeret i 1½ år. Hun kontaktede Dansk - Indisk Børnehjælp for at høre om det var muligt at hjælpe til hos WCH. Her er hendes første beretning.
Dansk - Indisk Børnehjælp | CVR: 21 90 34 93 | Borups Allé 29 st. tv., 2200 København N  | Tlf.: 61336074 | mail@danskindisk.dk