Støt / Samarbejdspartnere 
Styrk din virksomhed - bliv samarbejdspartner
 
Foredrag af Lisbeth Lynggaard-Jørgensen hos Soft Gallery
Lisbeth Lynggaard-Jørgensen holder foredrag for Soft Gallery, der støtter Dansk - Indisk Børnehjælp.
 
Siden foreningen begyndte sit arbejde i 1998 har flere forskellige virksomheder, institutioner og kirker støttet foreningen på forskellig vis.

Vores mål med et samarbejde er at det går begge veje. Både Dansk - Indisk Børnehjælp og vores samarbejdspartnere skal have noget ud af det.

Når I indgår samarbejde med os kommer vi gerne ud og holder foredrag om foreningens arbejde, samt reklamerer for jeres arbejde og støtteaktiviteter m.m. I får invitationer til vores events og bliver nævnt på vores forskellige sociale platforme.
 
Som virksomhed kan I støtte et konkret projekt, give en årlig donation eller andet. Alle beløb givet til foreningen er fradragsberettigede.

Nedenfor kan du se Dansk - Indisk Børnehjælps samarbejdspartnere, og læse om hvordan og hvorfor de støtter vores arbejde.

Firmaet, Sourcing House
Firmaet Sourcing House og Dansk - Indisk Børnehjælp har indgået samarbejde om støtte til børnehjemmet, Danish Indian Children´s Home i Arni i Tamil Nadu, Sydindien. Se mere om samarbejdet ude i venstre side.
Rejseselskabet, Grace Tours
Grace Tours støtter Dansk - Indisk Børnehjælps arbejde.
Firmaet, Mette Herskind
Jeg samarbejder med Dansk - Indisk Børnehjælp. Jeg har stor respekt for deres arbejde for at hjælpe kvinder og børn i Indien, og jeg dybt inspireret af, hvordan Tine E. Larsen og foreningens andre ildsjæle utrætteligt ser efter nye muligheder og skaber nye veje. Foreningen drives med gennemsigtighed, samvittighed og glæde, og når man hører om deres arbejde, får man simpelthen lyst til at være med!
Jeg støtter Dansk - Indisk Børnehjælp med et familiesponsorat og med en del af omsætningen fra mine foredrag.
Gymnasium, Mariagerfjord Gymnasium
Efter flere år med faldende opbakning til Operation Dagsværk har Mariagerfjord Gymnasium taget konsekvensen og besluttet at droppe dagen fra skoleåret 2015. I stedet har gymnasiet lavet sit eget støtteprojekt i samarbejde med Dansk - Indisk Børnehjælp. Under navnet GYM4INDIA samler gymnasiet penge ind til børnehjemmet. Se mere under nyhedsarkiv.
Firmaet, Handmade Bohemian Jewelry
Handmade Bohemian Jewelry er et dansk internet baseret smykkefirma. Vi har hjemsted på Frederiksberg i København. Vi importerer håndlavede smykker fra udvalgte bøhmiske (tjekkiske) smykkedesignere. Ejeren af Handmade Bohemian Jewelry (Irena Slorup) har aktivt støttet Dansk - Indisk Børnehjælp i mere end 4 år som frivillig i SHOP4INDIA. Irena har valgt at udvide støtten ved at udstille smykker i SHOP4INDIA. 25 % af salget går til Dansk - Indisk Børnehjælp.
Firmaet, Bull Sender
"Da Dansk - Indisk Børnehjælp spurgte os, om vi ville støtte op omkring deres e-mail marketing, var vi hos Bullsender ikke i tvivl om, at vi gerne ville hjælpe.

De stiller skarpt på børn, der har det svært i en verden med få midler. Vi medvirker med glæde til, at budskabet trænger igennem til flere mennesker. Det er vigtigt at kendskabet til de indiske forhold bliver mere udbredt, sådan at flere kan være med til at støtte op om den gode sag.

Det Dansk - Indisk Børnehjælp gør for børn og kvinder i Indien, bør ikke gå uset hen."
Firmaet, LOE Translations V. Lis Øllgaard
Jeg har støttet Dansk - Indisk Børnehjælp i mere end ti år - fordi de er en af de mest velfungerende, transparente og etiske velgørende foreninger, jeg har mødt. Børnehjemmet i Indien giver børnene en hjertevarm og livsændrende opvækst, der sender dem ud i livet med gode, stærke og stabile kort på hånden. Og formidlingsarbejdet i Danmark sætter fokus på Indiens mange facetter og udfordringer og skaber samtidig engagement på tværs af både alders- og landegrænser i et varmt, positivt og stimulerende miljø. En perle i den danske NGO-verden.
Firmaet, Reloved By MØC
Jeg hedder Merete Ø. Christensen og har valgt at donerer 25 % af salget af mine stofnet/puder ReLoved by MØC til foreningen Dansk – Indisk Børnehjælp. I 2002 var jeg sammen med min mand og lille datter for første gang i Indien. Det var noget af et kulturchok, selvom nogle nok ville kalde det India light eller bedre kendt som GOA. Senere har vi rejst både i nord-og sydindien og bliver hver gang overvældet af landets kompleksitet – smukt blandet med slum og fattigdom. Vi er draget af landets historie, mennesker, lyde, farver og natur, men det er også tydeligt at se at især kvinder og pigebørn ofte har det svært i inden pga. dets traditioner og kultur som ikke er fulgt med tiden. Dansk – Indisk Børnehjælp giver pigerne på børnehjemmet i Arni en mulighed for at få en uddannelse, blive uafhængige og bestemme over deres eget liv. Køb et smukt ReLoved by MØC unikanet miljøvenligt, da det er næsten 100% genbrug, og støt indiske kvinder og pigebørn som har brug for hjælp. Foreningen gør et fantastisk arbejde.
Firmaet, Yogamii
Firmaet, Soft Gallery
Firmaet, Bureau BB Grafisk design og IT-undervisning v. Bente Blytt (B)
Siden jeg for mange år siden lærte Tine og Lisbeth at kende, har jeg haft dyb respekt for deres livssyn og for deres utrættelige arbejde for kvinder og børn i Indien. Det er derfor også en glæde for mig at støtte deres arbejde via mit firma Bureau BB.
Foredragsholder, forfatter, Reiki healer m.m., Tine Elisabeth Larsen
Racoon, Rengøring & Ejendomsservice ApS
Racoon Rengøring & Ejendomsservice støtter op om Dansk - Indisk Børnehjælp. Racoon udfører rengøring hos bl.a. AAB, AKB, KAB og DAB samt et stort antal små og store ejer- & andelsboligforeninger. Vi er glade for at kunne hjælpe Dansk - Indisk Børnehjælp, og ser frem til et godt samarbejde med jer
Kulturministeriet
 


Der er ydet tilskud til Dansk - Indisk Børnehjælp af Kulturministeriets andel af tips- og lottomidler.
Dansk - Indisk Børnehjælp | CVR: 21 90 34 93 | Borups Allé 29 st. tv., 2200 København N  | Tlf.: 61336074 | mail@danskindisk.dk