Indien / Kulturbesøg / Artikler / SCWCC artikler 
Her kan du læse spændende artikler om arbejdet hos Stella Child and Women Care Center, der tilbyder ekstraundervisning til skolebørn samt syundervisning til de lokale kvinder. 
Connie Thykier med til indvielse af centre
Indvielse af nye uddannelsescentre 2011
Stella Child and Women Care Center, SCWCC, som har base i Marrakkanam, har åbnet 2 nye uddannelsescentre i nogle små landsbyer, som ligger lige udenfor Marrakkanam. Centrene er beregnet til kvinder, som ikke kan læse og skrive.
Connie Thykier hos SCWCC i Marakkanam
Besøg hos kvinder som har fået et lån 2011
En del af Dansk - Indisk Børnehjælps arbejde er, at give rentefrie lån (familiesponsorater) til enlige kvinder. Oftest er disse kvinder enker, eller de er blevet skilt fra deres mænd, og efterfølgende blevet udstødt af familien. De har alle børn, ofte 2-3 stk.
Kvinder i centret hos SCWCCUndervisning i Marakkanam 2011
Hver dag går jeg på ekstraundervisningscentret i Marakkanam, for at undervise kvinder i spoken English. Det er en gruppe kvinder, som er i gang med at blive uddannet til at kunne sy tøj.
Ninette Lundquist Christensen hos SCWCCIndiens kontraster 2010
Indien, alle forventningerne begynder at blive til virkelighed og nervøsiteten opløses. Det gjorde den nærmest i det øjeblik jeg steg ud af flyet og fandt den taxamand der skulle køre mig til min første destination i Mahabalipuram.
Kvinde med egen butik takket være rentefrit lån
En stor familie
Tæt på den østindiske kyst holder organisationen SCWC til. Bag denne forkortelse, som står for Stella Child & Women Carecenter, findes der en meget interessant organisation, der er en af Dansk - Indisk Børnehjælps samarbejdspartnere i den sydindiske stat Tamil Nadu.
Dansk - Indisk Børnehjælp | CVR: 21 90 34 93 | Borups Allé 29 st. tv., 2200 København N  | Tlf.: 61336074 | mail@danskindisk.dk