Støt / Sponsor / Skolegang til pigerStyrk indiske piger i at komme i skoleBliv skolesponsor

Som skolesponsor støtter du et barns skolegang og er med til at give barnet en fremtid med perspektiv og muligheder. For kun 460 kr. én gang om året kan du gøre en afgørende indsats i dette arbejde. Pengene dækker uniformer, skolebøger, nye skoletasker, materialer, og hvad de ellers skal bruge i løbet af skoleåret.


I Dansk – Indisk Børnehjælp arbejder vi sammen med en række lokale samarbejdspartnere omkring at sikre skolegang og opbakning til at uddanne sig. På den måde styrker børnene både sig selv, deres familie og i sidste ende lokalsamfundet. 

Vores partnere yder den daglige indsats i lokalområdet, og du bidrager med din direkte støtte til et barns skolegang, ekstraundervisning og materialer. Barnet indgår dermed i et fællesskab, hvor det har mulighed for at udvikle sig yderligere.

Som skolesponsor gør du en forskel for et barn og en familie – hver dag.

Meld dig som skolesponsor* via formularen nedenfor. 

* Medlemskab af foreningen er en forudsætning for at være sponsor hos Dansk - Indisk Børnehjælp. Medlemskabet dækker administrative udgifter, såsom porto, gebyrer på betalingsopkrævninger m.m.

Dansk - Indisk Børnehjælp
Borups Allé 29 st. tv.
2200 København N
Telefon: 61336074
Cvr: 21 90 34 93
Danske Bank reg. nr. 1551 kontonr. 0006298885
 
 
 
 
 
 
 
Medlem og skolesponsor
Dansk - Indisk Børnehjælp | CVR: 21 90 34 93 | Borups Allé 29 st. tv., 2200 København N  | Tlf.: 61336074 | mail@danskindisk.dk