Støt / Samarbejdspartnere / Sourcing House 
Vi blev kontaktet af Sourcing House med henblik på støttesamarbejde. Baseret på deres ide om støttehangtag og et grundigt fælles forarbejde med udformning af et samarbejdskoncept har Sourcing House solgt ideen til deres kunder, som derigennem har valgt at støtte os. Det betyder at Sourcing House på denne måde og via egne donationer i en årrække har støttet børnehjemmet Danish Indian Children´s Home, som Dansk - Indisk Børnehjælp i 1999 oprettede sammen med en indisk NGO.

Vi har i 2015 fået mulighed for at fortælle noget mere om de kunder, der støtter via hangtag, og vi opfordrer hermed til at se lidt nærmere på deres varer. Når du køber de varer, der er omfattet af samarbejdet, er du med til at støtte vores arbejde. 
 
Soft Gallery"Vores primære produktion er baseret i Indien, så det føles naturligt for os at støtte Dansk -  Indisk Børnehjælp.

På denne måde er vi i stand til at give lidt tilbage. Vi ønsker samtidigt at udbrede kendskabet til Dansk - Indisk Børnehjælp og deres fantastiske arbejde, der medfører at unge piger og kvinder i Indien får et nyt hjem og en uddannelse."

Når Soft Gallery sælger deres tøj i butikkerne produceret i Indien, donerer de en fast del af salget til Dansk - Indisk Børnehjælp.

Følg Soft Gallery på Facebook.


Best Behavior


"Best Behavior vil gerne støtte op omkring Dansk - Indisk Børnehjælp, ved at give en lille procentdel af vores salg til at støtte det gode arbejde de laver.
Foreningen hjælper piger i Indien med de ting som vi andre tager for givet. Nemlig tag over hovedet, tryghed, uddannelse og hjælp til at starte deres eget liv. Og hvis vi kan hjælpe lidt med til det, synes vi er det er en god måde at give tilbage til piger, som ikke er så privilegerede som os selv. Vi er godt klar over at det er en dråbe i havet, og derfor vil vi gerne opfordre andre til også at støtte projektet."
 
Følg Best Behavior på Facebook.
 
 
Yogamii"Vi har valgt at støtte børnehjemmet Danish Indian Childen’s Home for piger i Sydindien. Det er med afsæt i ønsket om, at være med til at skabe en bedre balance i leverandørens lokalsamfund og bidrage til en positiv udvikling i området. Det gør vi i samarbejde med Dansk - Indisk Børnehjælp.
Ved hjælp af særlige hangtags i vores produkter kan forbrugeren se, at de er med til at støtte børnehjemmet. Den økonomiske støtte går helt ubeskåret til børnehjems-programmet og går hovedsageligt til hjemmets uddannelsespulje.

Vi er glade for samarbejdet og synes det er givende, at kunne følge pigernes udvikling på børnehjemmet.”

Følg Yogamii på Facebook.
Dansk - Indisk Børnehjælp | CVR: 21 90 34 93 | Borups Allé 29 st. tv., 2200 København N  | Tlf.: 61336074 | mail@danskindisk.dk