Støt / Sponsor
Bliv sponsor hos Dansk - Indisk Børnehjælp

Bliv sponsor hos Dansk - Indisk Børnehjælp

Medlemskab af Dansk - Indisk Børnehjælp er en forudsætning for at være sponsor hos 
Dansk - Indisk Børnehjælp. Medlemskabet dækker administrative udgifter, såsom porto, gebyrer på betalingsopkrævninger m.m.

Hos Dansk - Indisk Børnehjælp har vi valgt, at der ikke er nogen kontakt mellem sponsor og barn/kvinde. Det har vi gjort, fordi det kræver en meget stor administration til papirarbejde og tolke, og det ønsker vi ikke at bruge tid eller penge på. Dernæst er mange af de børn og kvinder der bliver støttet fra de samme områder og vi synes ikke, det er godt, at nogle måske får breve og gaver fra deres sponsor og andre ikke får.

Du er som sponsor altid velkommen til at kontakte foreningen, hvis du gerne vil have mere at vide om den person du støtter. Du kan også tage med på vores rejser og på den måde møde vores partnere, samt en del af de børn og kvinder, der er støttet via Dansk - Indisk Børnehjælp.

Som sponsor modtager du ca. 1 gang årligt ny information og billeder af det barn/kvinde du støtter. Klik ude til venstre og se vores forskellige sponsoratformer.

Betalingsservice
For at holde vores administrationsudgifter nede, bliver sponsoratet opkrævet via betalingsservice. Du kan til enhver tid afmelde det igen.
Læs mere om Betalingsservice 

Træk bidraget fra
Bidrag til Dansk - Indisk Børnehjælp er fradragsberettigede, og vi oplyser automatisk bidrag til Skat.
Læs mere om fradrag 

Dansk - Indisk Børnehjælp
Borups Allé 29 st. tv.
2200 København N
Telefon: 61336074
Cvr: 21 90 34 93
Danske Bank reg. nr. 1551 kontonr. 0006298885
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Medlem og sponsor hos Dansk - Indisk Børnehjælp
Dansk - Indisk Børnehjælp | CVR: 21 90 34 93 | Borups Allé 29 st. tv., 2200 København N  | Tlf.: 61336074 | mail@danskindisk.dk