Støt / Sponsor / Børnehjem for piger / Støt en piges uddannelseStøt en piges uddannelse

Uddannelse til en pige på børnehjemmet
 
På børnehjemmet i Arni kan du støtte en pige og blive uddannelsessponsor for 140 kr. om måneden.

Uddannelse opfattes af mange i Indien som den direkte adgangsbillet til et bedre liv. Det er også tilfældet for pigerne på børnehjemmet. Skolegang og uddannelse er med til at give dem nogle muligheder de ellers ikke ville have fået. 

Efter 10 - 12 års skolegang kan de vælge en uddannelse. Mange af de piger der er vokset op på børnehjemmet har fået uddannelser inden for sygepleje, It og administration og efterfølgende arbejde.

Pigerne og børnehjemmet er meget stolte over, at de får mulighed for at tage en uddannelse og vi håber at mange vil hjælpe en pige med at realisere hendes skole- og uddannelsesdrømme ved at blive uddannelsessponsor.

Som uddannelsessponsor går dine penge ubeskåret til: Skoleuniformer, materialer, skoletaske, transport, arrangementer i skolen og støtte til ekstraundervisning. Når pigen vælger udddannelsesretnning, går pengene til collegeudgifter, bøger, eksamensudgifter, o.m.a.

Når du bliver sponsor skal du også være medlem af Dansk - Indisk Børnehjælp. Medlemskabet dækker foreningens administrative udgifter m.m.

Alle sponsoratopkrævninger bliver foretaget via BetalingsService. Det koster foreningen mindre end hvis vi skulle sende et girokort ud.

Kunne du tænke dig at støtte en pige, så udfyld venligst formularen nedenfor. Husk at du kan trække dit sponsorat fra i skat. Du kan hente blanketten her.

Når vi har modtaget din indbetaling vil du efterfølgende få et brev med informationer om den pige som du nu er blevet sponsor for.

Tak for støtten.

 
 
 
 
 
 
 
 
Medlem og uddannelsessponsor
Dansk - Indisk Børnehjælp | CVR: 21 90 34 93 | Borups Allé 29 st. tv., 2200 København N  | Tlf.: 61336074 | mail@danskindisk.dk