Støt / Sponsor / Børnehjem for piger / Støt udflugter 
Uddannelse til livet
 
Børnehjemmet lægger vægt på at pigerne, samtidig med at de går i skole, også uddanner sig til livet, og derfor har vi gennem mange år introduceret ”Education to Life”, hvilket betyder at pigerne har pligter i hjemmet.

De skal f.eks. feje, rydde op, lægge tøj på plads, vande blomster og hjælpe til med madlavningen. Opgaverne går på skift og pigerne lærer gennem deres opvækst at føre en husholdning og at kunne klare sig selv og deltage i gruppearbejde.

Uddannelse til livet

Børnehjemspigerne har aldrig været vant til at komme på mange ture, for det er der ikke råd til med den baggrund de har. I skolen kommer mange af de andre børn på ture med deres forældre i ferien. Det betyder meget for børn, at de ser deres land og oplever ved selvsyn, hvad der foregår omkring dem – da de ellers kun møder deres land, dyr og havet genem deres skolebøger.

Målet er at vi hvert år kan give pigerne nogle oplevelser, som de også kan fortælle om til deres klassekammerater. Det er et led i at vokse op på børnehjemmet, at pigerne får personlige og sociale oplevelser, udover de faglige, som de får i skolen.

Uddannelsesturene går til nærliggende templer, kirker, moskeer og monumenter, og eventuelt besøg ud til havet. Turene er også med til at forme og uddanne pigerne til livet.

Uddannelse til livet

Mange af pigerne har aldrig set hverken templer, kirker eller havet. Og fornemmelsen af at få våde fødder i et hav, glemmer de ikke. Pigernes øjne stråler, og de får mange gode, positive oplevelser, som de bærer gennem livet i deres hjerter. De taler om turen i lang tid, og de deler oplevelserne med deres ”søskende” på børnehjemmet.

Målet er at hele børnehjemmet kan komme på en tur i december 2016. Prisen for en sådan tur med leje af bus, chauffør, entré, mad m.m. er 10.000 kr.
 
Du kan støtte projektet enten via indbetaling via MobilePay til 61336074 eller til vores kontonr. mrk. Uddannelsestur

Hvis du ønsker fradrag for din donation, så udfyld venlig dette skema

Tak for hjælpen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dansk - Indisk Børnehjælp | CVR: 21 90 34 93 | Borups Allé 29 st. tv., 2200 København N  | Tlf.: 61336074 | mail@danskindisk.dk