Indien / Kulturbesøg / Artikler / VET artikler 

Læs om vores volontørers oplevelser hos Vallalar Educational Trust og dagligdagen for de børn, der gennem Dansk - Indisk Børnehjælp får mulighed for skolegang.
Sidste uge hos VET
Sidste uge hos VET
Det er utroligt hvor hurtigt de 8 uger er gået, og hvordan et sted og land som er så anderledes kan blive et nyt hjem. Vi har nydt hvert et øjeblik; mødet med kvinderne og børnene, livet i landsbyen og på skolen, at udføre et ”rigtigt” arbejde og at gøre en forskel.
Handwashing Agent eksamenHandwashing Agent eksamen
I denne uge har vi lavet rollespil med de ældste elever, for at repetere de emner vi har gennemgået med dem på en sjov og anderledes måde.
Undervisning i håndvask
Uddannelse af Handwashing Agents
Grunden til at vi bruger mest tid på at undervise de store er at vi vil gøre dem til ”Handwashing Agents”. De skal være et forbillede for de mindre elever, hvor de altid vasker hænder, bruger sæbe og lidt vand og kontrollere at alle vasker deres hænder korrekt.
Se mine rene hænderAt vaske hænder
For at kunne foretage optimal undervisning i at vaske hænder og for at børnene kan forstå vigtigheden og prøve det i praksis, har vi været ude at købe 2 x 25 L. vanddunke med tap, 3 taburetter og en masse sæbe.
PlanteprojektPlanter og økotoiletter
Vores projekt om at skolen skal have bygget ecosan- toiletter kom i denne uge til at blive endnu mere relevant. Vi har været med til at påbegynde et planteprojekt, hvorfra man fra planterne kan udtrække olie der kan omdannes til biobrændsel til skolebussen.
Sofie og Agnete i sari
Interviews og målinger i Kanjanur
Sarierne er utrolig flotte og farvefyldte og får enhver kvinde til at føle sig ekstra feminin. Dog undres vi dog over, at man i Indien hverken må vise knæ eller skulder, men at der så i en sari er frit udsyn til mave og ryg.
Agnete og Sofie volontører hos VET
Endelig Kanjanur
Dette er hermed vores første beretning fra vores praktikophold hos Vallalar Educational Trust (VET) gennem Dansk - Indisk Børnehjælp. I de første uger arbejder vi i landsbyen Kanjanur, så derfor vil I primært få beretninger og indtryk herfra.
Dansk - Indisk Børnehjælp | CVR: 21 90 34 93 | Borups Allé 29 st. tv., 2200 København N  | Tlf.: 61336074 | mail@danskindisk.dk