Indien / Resultater / Børnehaven i Kalambur
Børnehaven i Kalambur

Børnehaven i Kalambur

Dansk - Indisk Børnehjælp har siden 2004 drevet en børnehave sammen med vores samarbejdspartner WCDS i byen Kalambur, der ligger 8 km. fra Arni i den sydindiske delstat Tamil Nadu.

Ideen med at oprette børnehaven opstod, fordi mange piger bliver taget ud af skolen for at passe deres mindre søskende. På den måde får pigerne meget lidt skolegang. I Dansk - Indisk Børnehjælp vægter vi skolegang og uddannelse højt, og derfor mente vi, at en børnehave kunne være med til at sikre, at pigerne kom flere år i skole og at de mindre børn fik de bedste betingelser allerede fra de er små. Børnehaven har siden sin oprettelse haft stor succes og forældrene er lykkelig for, at de kan gå på arbejde velvidende at deres børn er i gode hænder og de større søskende kan fortsætte deres skolegang.

I efteråret 2011 gik vi i gang med at bygge en ny bygning til børnehaven og i januar 2012 blev dørene slået op til flotte nye lokaler.

Alle børnehavebørnene har en sponsor som betaler deres mad, vaccinationer, legetøj og hvad barnet ellers har behov for, medens det er i børnehaven. Barnet går alt efter alder ca. 2 år i børnehaven. Herefter kommer barnet i skole og der bliver oprettet et skolesponsorat.

Der er stort behov for flere børnehavesponsorer, så kunne du tænke dig at blive sponsor for et børnehavebarn, er prisen 140 kr. pr. måned. Du kan trække hele bidraget fra i skat. Du kan melde dig til her. Hvis du ikke allerede er medlem, er det en forudsætning for at blive sponsor. Som medlem er du med til at støtte en forening, der arbejder for børn og kvinder i Indien.

Dansk - Indisk Børnehjælp | CVR: 21 90 34 93 | Borups Allé 29 st. tv., 2200 København N  | Tlf.: 61336074 | mail@danskindisk.dk