Indien / Kulturbesøg / Artikler / WCDS artikler 
Her kan du læse mere om det store arbejde, som Women and Children's Development Society gør for befolkningen i lokalområdet Kalambur i den frodige stat, Tamil Nadu. 
Family Sponsorship ProgrammeFamily Sponsorship Programme
Organisationen WCDS i Kalampur står for mange forskellige aktiviteter, som har til formål at hjælpe kvinder og børn. En af disse aktiviteter er The Family Sponsorship Programme, som går ud på at yde lån til kvinder, så de selv kan starte en lille forretning.
Tuition CenterTuition Center - gratis ekstraundervisning og lektiehjælp
WCDS har to ”Tuition Centers”, som tilbyder gratis ekstraundervisning og lektiehjælp til fattige børn1. Ét i Kalampur, hvor WCDS har hovedkontor og flere andre aktiviteter, og ét i landsbyen Illuppakunam. Programmet, som de to ”Tution Centers” hører under, indebærer desuden ..
Børnehaven hos WCDSBørnehaven hos WCDS
Pigerne, som kommer i børnehaven, er udvalgt af Palani. Han vælger ud fra forældrenes indkomst, og pigerne er derfor fra Kalamburs fattigste familier. De betaler et symbolsk beløb for at have et barn i børnehaven. 
How to celebrate - the Indian wayHow to celebrate - the Indian way
Fredag d. 24. januar var en stor dag på centeret WCDS (Women and Child Development Society) i Kalampur, som har både en børnehave og undervisning for kvinder. Denne dag fejrede man nemlig Indiens National Girl Child Day og derudover også stedets 10 års jubilæum. 
Mette Kathrine og Trine hos WCDS 2010
Interview med Vennila og Palani 2010
P.Vennila og M.Palani er hhv. 37 og 40 år og grundlæggere af organisationen WCDS (Women and Children’s Development Society), som har eksisteret siden 2001 – året efter at de blev gift i et arrangeret ægteskab.
Nathali og Mette hos WCDS
Sundhedsundersøgelser i Kalambur 2010
Planen var at Mette og Nathali skulle lave ernæringsmæssige undersøgelser af børnene i børnehaven og skolebørnene i ekstraundervisningscentrene, samt komme med praktiske råd til os og forældrene.
Dansk - Indisk Børnehjælp | CVR: 21 90 34 93 | Borups Allé 29 st. tv., 2200 København N  | Tlf.: 61336074 | mail@danskindisk.dk