Indien / Samarbejdspartnere / WCDSWCDS blev godkendt i 2003, af den indiske regering og begyndte efterfølgende at lave forskelligt socialt arbejde i lokalområdet i Kalambur i Tamil Nadu. Den 1. januar 2004, åbnede organisationen en børnehaven i samarbejde med Dansk - Indisk Børnehjælp.

Senere begyndte WCDS at give skolesponsorater til fattige piger fra de nærliggende landsbyer. Et skolesponsorat betyder, at barnet får skolematerialer, uniform og andre ting, der kan være til nytte for deres skolegang. Ofte er dette noget som forældrene ikke har råd til.

Organisationen uddeler også rentefrielån (familiesponsorater) til kvinder i landsbyerne rundt omkring Kalambur. Når kvinderne betaler tilbage på lånet bliver pengene lagt i familiesponsoratfonden og går efterfølgende til driften af ekstraundervisningscentrene i Kalambur og Eluppakunam.

Siden 2004 har WCDS i samarbejde med Dansk - Indisk Børnehjælp etableret store vaccinationskampagner mod blandt andet leverbetændelse og tuberkulose. Derudover har vi afholdt oplysningsmøder og fejre hvert år National Girl Child Day.

1. maj 2009 åbnede Danish Indian Education Centre. Et uddannelsescenter, hvor piger og kvinder kan tage en computer- og syuddannelse. Centret bruges samtidig som undervisningslokale for ekstraundervisningscentret i Kalambur og til diverse møder.
Den 1. februar 2012 åbende den nye børnehavebygning i tilknytning til uddannelsescentret.

1. august 2014 oprettede vi en økologisk skolekøkkenhave. Her bliver børn og kvinder undervist i økologisk havebrug. 
Dansk - Indisk Børnehjælp | CVR: 21 90 34 93 | Borups Allé 29 st. tv., 2200 København N  | Tlf.: 61336074 | mail@danskindisk.dk