Indien / Resultater / Børnehjemmet i ArniBørnehjemmet i Arni

Den 4. februar 1999 åbnede Dansk - Indisk Børnehjælp et børnehjem for piger i byen Arni, tæt på Vellore i den indiske delstat Tamil Nadu. Det skulle være et børnehjem for piger, fordi der i Indien er en klar favorisering af drenge. Meget ofte bliver piger fjernet enten ved abort eller ved drab efter fødslen og det har gjort, at Indien mangler piger og kvinder.

Ved at oprette børnehjemmet Danish Indian Children´s Home, var det vores mål at gøre noget for nogle, i håb om at børnene engang kan gøre noget for deres eget samfund. At de kan være med til at ændre synet på piger og kvinder.

Vi fandt en dygtig samarbejdspartner i organisationen WEEDS, og dennes leder, K. Mala har siden da stået for børnehjemmets daglige ledelse.

Flere af de piger som har været på børnehjemmet siden det åbnede, er i gang med videregående uddannelser, såsom sygeplejerske, ingeniører, B.com, marketing, kemi, hoteladministration og regnskab. Flere har fået arbejde i forskellige virksomheder og nogle er ansat på børnehjemmet.

Ideen har aldrig været, at dette skulle være en institution, men derimod et hjem. Derfor er målet heller ikke hundredvis af børn, men at vi kan leve op til den forpligtelse, som vi indgik, da vi åbnede dette hjem. Nemlig at gøre noget for nogen. At sikre at børnene har et godt og trygt hjem, en god skolegang og nogle fremtidsmuligheder i form af hjælp til udvikling og videreuddannelse.

Børnehjemmet er godkendt af myndighederne.

Ønsker du at støtte børnehjemmet, kan du blive børnehjems-og/eller uddannelses-sponsor og støtte en pige. Vi har flere piger der har brug for sponsorer.

Det koster 1.680 kr. pr. år / 420 kr./kvartal eller 140 kr./md.
Husk du kan trække beløbet fra i skat.


Bliv sponsor for en pige på børnehjemmet

Dansk - Indisk Børnehjælp | CVR: 21 90 34 93 | Borups Allé 29 st. tv., 2200 København N  | Tlf.: 61336074 | mail@danskindisk.dk